Authors: |
Agnieszka
Gawlik
Opole University of Technology Barbara Woś Opole University of Technology |
Keywords: | agritourism farms Opole Province relationship management CRM instruments |
Whole issue publication date: | 2015 |
Page range: | 7 (49-56) |
1. | Chooa, H. & Petrick, J.F. (2014). Social interactions and intentions to revisit for agritourism service encounters. Tourism Management. 40: 372–381 |
2. | Flanigan, S. Blackstock, K. & Hunter, C. (2014). Agritourism from the perspective of providers and visitors: a typology-based study. Tourism Management. Vol. 40 Complete: 394-405 |
3. | Graja, S. et al (2008). Agroturystyka jako forma przedsiębiorczości na wsi. In: Bosiacki, S. ed. Gospodarka turystyczna w XXI wieku: problemy i perspektywy w skali regionalnej i lokalnej. Poznań: Monografie AWF. No 386: 279-287. |
4. | Heskett, J. L. Sasser & W. E. Hart, C. W. L. (1990). Breakthrough Service. New York: The Free Press |
5. | Koc, E. (2008). The New Agritourism: Hosting Community & Tourists on Your Farm. Annals of Tourism Research. Vol. 35(4): 1085-1086 |
6. | Ozgener, S. & Iraz, R. (2006). Customer relationship management in small – medium enterprises: The case of Turkish tourism industry. Tourism Management. 27(6): 1356-1363 |
7. | Puciato, D. Winiarz, M. & Woś, B. (2010). Rola gospodarstw agroturystycznych w realizacji koncepcji turystyki zrównoważonej w gminie Głuchołazy. Studia i Prace Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu – Seria Turystyka i Rekreacja. Vol. 6: 61-68. |
8. | Puciato, D. (2009). Turystyka jako szansa zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich. In: Rut, J. & Nizioł, A. ed. Społeczno-gospodarcze aspekty turystyki regionów przygranicznych. Rzeszów: Uniwersytet Rzeszowski. 200-207 |
9. | Sikora, J. (2002). Agroturystyka przykładem przedsiębiorczości na wsi. In: Bosiacki, S. ed. Go-spodarka turystyczna w XXI wieku - stan obecny i perspektywy rozwoju. Poznań: AWF. 71-80 |
10. | Stockdale, R. (2007). Managing customer relationships in the self-service environment of e-tourism. Journal of Vacation Marketing. 13(3): 205–219 |
11. | Tew, C. & Barbieri, C. (2012). The perceived benefits of agritourism: the provider's perspective. Tourism Management. 33 (1): 215–224 |
12. | Wilk, I. & Keck-Wilk, M. (2013) Oczekiwania turystów dotyczące oferty gospodarstw agrotu-rystycznych, Journal of Agribusiness and Rural Development, 2(28), 243-250 |
13. | Woś, B. & Gawlik, A. (2015). The development of Agri-tourism in Opole Province, Poland. From Inexpensive Holidays in the Countryside to Experiential Marketing. Journal of Environmental and Tourism Analyses. 3(1): 80-89 |
14. | Woś, B. & Puciato, D. (2011). Wybrane elementy oferty turystycznej gospodarstw agrotury-stycznych z Wysowej. Infrastruktura i Ekologia Terenów Wiejskich. 2: 139-148 |
15. | Verma, S. & Chaundhuri, R. (2009). Effect of CRM on Customer Satisfaction in Service Sector in India. Journal of Marketing and Communication. 5(2): 55-69. |
16. | Zeithaml, V. Parasuraman, A. & Berry, L. L. (1990). Delivering Quality Service. New York: The Free Press. |