Rok wydania: 2019 |
# | Tytuł | Liczba stron | Autorzy | Akcje |
---|---|---|---|---|
* |
Spis treści |
0 (0-0) | --- | Więcej |
* |
Wstęp |
0 (0-0) | --- | Więcej |
* |
Strona redakcyjna |
0 (0-0) | --- | Więcej |
* |
Strona tytułowa |
0 (0-0) | --- | Więcej |
1. |
EKONOMIA SPOŁECZNA I SHARING ECONOMY W KSZTAŁTOWANIU ZRÓWNOWAŻONEGO ROZWOJU |
10 (7-16) | Agata Lewandowska | Więcej |
2. |
FOOD SHARING JAKO ELEMENT EKONOMII WSPÓŁDZIELENIA W KONTEKŚCIE MARNOWANIA ŻYWNOŚCI |
8 (17-24) | Emilia Drozłowska, Marcin Sobieraj | Więcej |
3. |
EKONOMIA WSPÓŁDZIELENIA W SFERZE USŁUG FINANSOWYCH – SZANSA CZY ZAGROŻENIE? |
10 (25-34) | Marcin Sobieraj, Krzysztof Dyl | Więcej |
4. |
SZANSE I ZAGROŻENIA ZWIĄZANE Z GOSPODARKĄ 4.0 DLA SEKTORA BANKOWEGO |
10 (35-44) | Łukasz Maciej Mitek | Więcej |
5. |
ROZWAŻANIA NAD SZTUCZNĄ INTELIGENCJĄ W TRANSPORCIE I LOGISTYCE |
5 (45-49) | Elżbieta Załoga, Sylwia Kowalska | Więcej |